Primera pedra del Pavelló Municipal

El 17 de novembre passat el regidor del Bloc a Massamagrell, Ximo Galarza, que apareix en la foto de dalt amb corbata (com correspon a un acte tan solemne), va posar la primera pedra (o bloc) del Pavelló Esportiu, com a protesta pel retard que estan tenint les obres de construcció del mateix. En l’acte va estar acompanyat per alguns veïns i veïnes i altres membres del Bloc local que volgueren així sumar-se a la demanda. Després de fer-se la foto oficial, el regidor del Bloc va fer un breu parlament en què va exigir que els nostres governants del PP no perden més el temps i es donen aire per eixir el més prompte possible en la foto autèntica de la primera pedra del Pavelló, no siga cosa que en un tema tan important ens pille també el bou.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *