Adéu al pavelló cobert

En l’últim Ple el PP anunciava que renuncia a fer el Pavelló Esportiu, amb el qual tant s’han omplit la boca. Després de dos intents d’adjudicació, cap empresa no s’ha interessat a fer el projecte. Per a solucionar este “contratemps”, que amb tanta propaganda molts veïns creien que ja estava resolt, el PP opta per remodelar una de les obres que es faran amb motiu del Mundial de Pilota One Wall, que se celebrarà a Massamagrell, i construir un espai cobert.

I és que la gran obra emblemàtica, que els veïns havien de recordar en honor al Faraó Miguel Bailach, s’ha quedat en fum de botja. Normal, si es té en compte que l’equip de govern del PP és un expert en vendre fum.

Arxivat en: Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *