Compromís tanca la legislatura amb 7.358 iniciatives presentades en les Corts Valencianes.

Enric Morera, Mònica Oltra i Mireia Mollà han fet una conferència de premsa per a fer balanç de la legislatura que tanca el grup parlamentari Compromís. Amb tan sols quatre diputats, la formació ha estat de les més productives a l’hora de presentar iniciatives, no com altres formacions que tenen més diputats i assessors.

En total Compromís ha presentat932 proposicions no de llei (76 de tramitació especial d’urgència, 8 de tramitació immediata, 674 de tramitació ordinària en comissió); 5.798 preguntes parlamentàries;11 proposicions de llei; 174 peticions de compareixença; 39 mocions; 324 preguntes orals al ple i 51 preguntes al president. 72 preguntes en comissió i 129 interpel·lacions a consellers.

En total, el grup parlamentari format per BLOC i Iniciativa ha presentat 7.358 iniciatives parlamentàries, quedant una mitjana de 1.839 iniciatives per any.

Per a qui ha estat portaveu del grup en el darrer any i mig, Enric Morera,” estes xifres demostren que Compromís no sols ha estat com un grup eficient i eficaç de l’oposició, sinó també com una formació amb una vocació de govern decidida i per això hem fet proposicions de llei, hem presentat iniciatives per a legislar i per a millorar el benestar de les valencianes i els valencians, mentre que en eixe aspecte, ha estat el PP l’oposició i els qui han demostrat que estan en contra d’eixe benestar i del progrés de la nostra terra”.