Diumenge 15 de maig vam fer al Centre Cultural l’acte de presentació de la candidatura i el míting de campanya. Maru Bolea va ser l’encarregada de presentar l’acte i donà la paraula al nostre regidor, Ximo Galarza, que centrà el seu discurs en les propostes que hem fet durant estes dues legislatures i que són una realitat a Massamagrell, com ara la conservació i rehabilitació de l’Alqueria del Molí de Baix, l’Arxiu Fotogràfic Municipal o el Bo-Metro per als estudiants.

En acabant, el mateix Ximo va donar la paraula a Pep Galarza, el nostre candidat a l’Alcaldia de Massamagrell. Pep va incidir en el compromís que adquirix la nostra candidatura de fer una política que potencie les necessitats bàsiques del poble en sanitat, treball, educació, esport, joventut o tercera edat. Una política que rebutja els projectes faraònics que tant li agraden al PP.

A continuació, Maru va presentar, un a un, tots els membres de la candidatura i es va tancar l’acte amb una picadeta per a tots els assistents.
Vos adjunte el discurs del nostre candidat a l’alcaldia en format PDF

discurs Pep (míting maig 2011)