Presentació del llibre Saviesa Popular

Divendres passat férem la presentació del llibre de Joan Lluís Sanxís “Saviesa popular”. Inicià l’acte el nostre regidor Pep Galarza, que recordà el compromís del Bloc amb la nostra cultura i posà com a exemple les distintes activitats que hem realitzat al poble i el nostre desig de continuar en esta línia.
A continuació, Juli Esteve ens parlà de Joan Lluís, i d’una manera molt emotiva recordà la importància que tingué sobre els alumnes del col·legi Sant Llorenç de Bríndisi, perquè els féu estimar el país i la  llengua.
Finalment, l’autor del llibre comentà la seua obra i s’obrí un torn de paraules entre el públic assistent.

Arxivat en: Cultura i Educació, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *