Compromís considera que Camps ha perdut l’oportunitat d’anar-se’n amb dignitat demanant perdó al poble valencià

El grup parlamentari Compromís ha realitzat les seues valoracions sobre la dimissió de Francisco Camps com a president de la Generalitat. Per a la portaveu adjunta, Mònica Oltra, “per fi Camps ha dimitit, però ha perdut l’oportunitat d’anar-se’n amb dignitat, assumint la seua responsabilitat i demanant perdó amb humilitat al poble valencià”.

Per a Oltra, “la compareixença de Camps ha sigut molt decebedora, ha fet un discurs antisistema en què s’ha mostrat prepotent i delirant, parlant constantment de conspiracions i paranoies”.

“Des de Compromís ja vam dir en la seua sessió d’investidura que s’elegia un president que no anava a acabar la legislatura, però hem pogut comprovar com ni tan sols l’ha començada”.

Segons Oltra, “Camps ha justificat la seua dimissió com a sacrifici per ajudar Mariano Rajoy a aconseguir la presidència del govern central, un flac favor li ha fet al líder del seu partit amb estes paraules. A Rajoy encara li queda feina per davant per acabar de netejar el PP de tots els implicats en casos de corrupció que encara exercixen càrrecs públics”.

“Hem de recordar que el PP encara ha de resoldre els seus problemes judicials per delicte electoral i finançament il·legal comesos a través de la trama Gürtel, així que encara s’han de depurar les responsabilitats de la cúpula podrida d’eixe partit en la nostra comunitat, les dimissions no han d’acabar amb Francisco Camps”, ha conclòs Oltra.

Arxivat en: General, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *