Nova campanya de Compromís en internet. Coalició Compromís ha creat una pàgina web on els ciutadans puguen denunciar els casos d’”enxufisme” (o de gent que accedix a un lloc de treball públic per intervenció directa d’un polític i no per mèrits propis) que coneguen. Per a això en la web es pot trobar un formulari anònim on els ciutadans podran denunciar els casos de nepotisme que coneguen. La informació, però, no s’apujarà al web fins que un dels responsables de la coalició verfique que la denúncia és correcta.

 

El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha volgut deixar clar que esta campanya va en defensa “dels bons treballadors públics i funcionaris que fan un treball de grandíssima qualitat”, contraposant-los a les persones que han accedit al seu lloc de treball per qüestions familiars, d’amistat o de pertinença a un partit, i que serien denunciades en esta web.

 

En el web, a banda del formulari per a denunciar els casos de nepotisme, es troba un mapa del País Valencià on es podran consultar els casos de gent amb “enxufe”. El primer (i de moment únic) cas ha estat denunciat per la mateixa gent de Compromís: Ángel Mínguez Cervera, secretari de Presidència de les Corts Valencianes, que, segons la coalició, hauria accedit a este càrrec per intervenció directa de Juan Cotino, actual president de la cambra.