El grup parlamentari Compromís ha presentat hui un total de 1.058 esmenes parcials al projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2012.

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assenyalat que “les esmenes presentades pel nostre grup recullen les reivindicacions en matèria pressupostària més bàsiques que es reclamen des de totes les comarques del País Valencià. Les nostres esmenes parcials marquen línies d’inversió reclamades des de fa temps per pobles i ciutats del nostre territori i intenten pal·liar grans carències en matèria d’inversió”.

“La nefasta situació financera en què ha situat el govern del PP els comptes de la Generalitat ha marcat uns pressupostos que considerem irreals i inservibles. És lamentable que en estos pressupostos es continue perseverant en destinar recursos públics a fastos innecessaris que només beneficien uns pocs”.

Segons Mollà, “en el sentit de revertir esta situació van encaminades les nostres esmenes, que tracten de potenciar les inversions en servicis bàsics, recollint les necessitats de nous centres educatius, centres de salut, millora de carreteres, el desenvolupament del transport públic o la protecció del medi ambient”.