ORDRE DEL DIA acordat en aquesta data pel Sr. alcalde per a la sessió ORDINÀRIA que realitzarà el PLE, el dia 27 de març del 2013 a les 19:00 HORES, cosa per la qual en queda convocat per a l’assistència a aquesta o la justificació prèvia en cas que no puga assistir-hi.

                                            ASSUMPTES A TRACTAR EN PLE

 SESSIÓ 4/2013

 1.- Aprovació de les actes de les sessions de data 20 de febrer i 12 de març de 2013.

Cultura, Educació, Benestar Social, Sanitat i Consum.

2.- Dictamen relatiu a l’aprovació inicial de la modificació del Reglament de Funcionament de l’Escola Municipal de Música de Massamagrell.

Interior, Personal i Servicis Municipals

3.- Dictamen relatiu a modificació del representant designat per l’Ajuntament davant de l’Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics (EMSHI) , (Expte S-26/2013).

4.- Dictamen relatiu a la cessió de l’ús dels locals de l’Agència de Desenrotllament Local de Massamagrell al consorci per a la creació d’ocupació “Pactem Nord”, per a la ubicació d’un centre de treball de l’Agència de Col·locació homologada pel Servici Públic d’Ocupació Estatal.

Hisenda i Pressupostos

5.- Dictamen relatiu a la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de taxa per activitats i instal·lacions esportives, en concret, per la prestació del servici de piscina municipal.

 

Mocions dels grups polítics.

6.- Moció del grup municipal Coalició Valenciana sobre suport a la manifestació convocada per al 2 de febrer, per la renovació política. (R.E. 674 de 28 de gener) .

7.- Moció del grup municipal Socialista en defensa dels ciutadans afectats per l’impagament de la Generalitat del xec vivenda. (R.E. 710 de 29 de gener) .

8.- Moció del grup municipal Partit Popular relativa a sol·licitud de revocació de l’acord del Consell de Ministres per l’indult al conductor homicida en l’AP7. (R.E. 1010 de 8 de febrer).

9.- Moció del grup municipal Socialista amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. (R.E. 1364 de 20 de febrer) .

10.- Moció del grup municipal Socialista sobre una nova regulació del Govern i l’Administració Local. (R.E. 1565 de 27 de febrer) .

11.- Moció del grup municipal Socialista exigint el pagament immediat de les ajudes a emprenedors. (R.E. 1566 de 27 de febrer)

12.-Moció del grup municipal Socialista sol·licitant la revisió en l’aplicació de la infraestructura verda. (R.E. 1567 de 27 de febrer) .

13.- Moció del grup municipal Socialista sobre el dret a les prestacions farmacèutiques de les persones amb discapacitat. (R.E. 1612 d’1 de març) .

14.- Moció del grup municipal EUPV sobre convocatòria d’un referèndum perquè la ciutadania decidisca entre monarquia i república. (R.E. 1876 de 13 de març).

15.- Moció del grup municipal Bloc Coalició Compromís sol·licitant la modificació de la prescripció de les obligacions de la Generalitat. (R.E. 2042 de 21 de març).

16.- Moció del grup municipal Socialista sobre la reestructuració dels servicis d’urgència i transport sanitari. (R.E. 2055 de 21 de març).

 17.- Moció del grup municipal Socialista instant a l’Ajuntament de Massamagrell a sumar-se, el dissabte 23 de març, a la iniciativa “L’Hora del Planeta” (R.E. 2056 de 21 de març) .

 

 Despatx extraordinari (assumptes inclosos fora de l’orde del dia per raons d’urgència).

18.- Dació de compte de la liquidació del Pressupost de 2012.

19.- Dació de compte d’informe d’Intervenció d’avaluació del compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària, de la regla de gasto i del límit de deute amb motiu de l’aprovació de la liquidació del Pressupost General de l’any 2012.

20.- Dació de compte d’informes d’Intervenció.

21.- Dació de comptes de les resolucions d’Alcaldia

22.- Precs i preguntes.