El Grup Municipal de Compromís per València vos convida a la presentació del document Per un concert econòmic responsable que anirà a càrrec d’Enric Morera i que tindrà lloc el proper divendres 19 d’abril a les hores en el Palau de l’Exposició de València.

El poble valencià pateix un finançament injust que ataca el nostre benestar. Som els únics que, estant per baix de la mitjana estatal en renda per càpita, aportem com si estiguérem per dalt, provocant-nos una manca de recursos econòmics que ens són necessaris i de justícia. És per això que posem damunt la taula una proposta política per a aconseguir un finançament just i solidari per al benestar del poble valencià.

Des de Compromís, hem sabut liderar la protesta contra els abusos del govern del PPCV. Una feina important que podria acabar només en això si a partir d’ara no fórem capaços de fer el que hem fet a tants municipis del nostre país.

 Nosaltres -regidores i regidors nacionalistes- que vivim la realitat dels nostres veïns, sabem bé que hi ha resultats bons quan les persones veuen propostes per solucionar problemes

Ara, és hora de donar un pas més i respondre a la principal demanda social; Compromís ha de tenir el rostre d’una alternativa de govern seriosa si volem –entre tots- liderar el canvi.

Per això, t’anime a assistir  a la presentació del document PER UN CONCERT ECONÒMIC RESPONSABLE a càrrec del nostre Síndic a les Corts