Hui m’he desvestit (parcialment) per protestar que el PP ha furtat el debat de la Iniciativa Legislativa Popular de la PAH.

La setmana passada el va confinar en la Comissió d’Indústria i no l’hem pogut discutir ací al plenari del Congrés.

Algunes formacions no vam poder dir res (Compromís-Equo, ERC, Geroa Bai …) perquè no som membres d’eixa comissió.

Per això hui he volgut fer present amb eixe gest (incomplet perquè el president del Congrés ha amenaçat d’expulsar-me) el nostre rebuig a eixe engendre que pretenen aprovar i que, ni respecta l’esperit de la ILP, ni ajudarà de veres a les persones que tenen eixe problema.

En 14 mesos era la primera pregunta que podíem fer-li a Rajoy i l’hem aprofitada per posar-li davant dels nassos un debat que a ell li fa oix, perquè ell, com el seu partit, defén uns altres interessos: els dels bancs. Per això els sap tant de mal vore les protestes. Per això intenten criminalitzar la protesta dient-los terroristes o nazis.

I per això jo hui m’he atrevit amb esta xicoteta funcioneta. Jo, nosaltres, volíem, volem, que quede el missatge. I si perquè el missatge arribe m’he de llevar la jaqueta i la corbata ho faig, perquè es tracta d’una causa justa. Altres ja fa temps que es van despendre de la vergonya (la poca que els quedava) i no dubten a situar-se al costat dels poderosos.

Vos deixe el vídeo del meu xicotet i, per descomptat, incomplet despullament.

//joanbaldovi.com/blog/878/desvestir-se-contra-els-desnonaments