Unes quatre-centes persones van assistir diumenge 26 de gener, al Centre Cultural de Massamagrell, al doble concert homenatge que se celebrava en memòria del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés, organitzat pel grup Compromís per Massamagrell.

En primer lloc Pau Alabajos va oferir un recital que era una selecció dels poemes recollits en el seu darrer disc, Mural del País Valencià, amb el qual el cantautor de Torrent ha retut homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, autor d’aquella monumental obra poètica. Pau Alabajos va estar acompanyat al piano, magníficament, pel mestre de Sagunt Francesc Gamon.

Posteriorment prengueren el relleu a l’escenari Francesc Anyó i Borja Penalba, que brindaren el seu espectacle musical De mà en mà, també basat en un homenatge al poeta de Burjassot. Anyó i Penalba van delectar el públic, a més a més, amb un variat repertori de temes del folk rock internacional, com ara una deliciosa versió del Take a walk on the wild side, de Lou Reed, o amb temes i autores més pròxims, com ara el Què volen aquesta gent?, de la mallorquina Maria del Mar Bonet.

L’acte va estar conduït en tot moment per la periodista Amàlia Garrigós, que durant la seua intervenció va agrair als organitzadors l’esforç que realitzen per continuar programant actuacions musicals de grups i solistes valencians, i no va desaprofitar l’ocasió per a fer algunes crítiques a la política dels actuals dirigents de les principals institucions valencianes, després de decisions “tan dures i kafkianes com el tancament de Radiotelevisió Valenciana”.

Podeu veure més fotos del concert punxant a l’enllaç

http://www.flickr.com/photos/melderomer/sets/72157640216159185/