LogotipEn maig del 2015 se celebraran eleccions municipals i autonòmiques, i des de Compromís per Massamagrell entenem que és un moment clau per a determinar les polítiques dels següents quatre anys. El ciutadans i ciutadanes, amb el seu vot, decidiran quines són les persones encarregades de dur endavant les propostes presentades. Pensem que cal escoltar i donar veu a la societat per a decidir com han de ser els programes amb els quals hem de presentar-nos-hi.

Amb este pas volem fer palesa la nostra defensa d’una democràcia participativa real de base. La democràcia no es només votar, també és participar en l’elaboració del programa. Este no pot ser improvisat, cal conéixer de primera mà les necessitats, les preocupacions i les prioritats de la gent. En este sentit volem donar veu i opció a participar en l’elaboració del nostre programa electoral per a les eleccions municipals de maig del 2015.

És este convenciment el que ens fa demanar la vostra col·laboració. Com? Molt senzill, emplenant l’enquesta que trobareu en la nostra web: http://massamagrell.compromis.net/

L’enquesta estarà disponible durant tot el mes de novembre, amb ella volem conéixer les vostres propostes per al futur de Massamagrell. Moltes gràcies per la vostra participació, junts farem realitat el canvi que necessitem a Massamagrell.

Ací està l’enllaç de l’enquesta, participa!:

https://docs.google.com/forms/d/1hrlJ-LPAmq8vwUQXKQhhZobcspuWQa-gRPmEi-1354k/viewform?usp=send_form