Oberta la inscripció a les Primàries de Compromís

Les #PrimàriesCompromís han donat el tret d’eixida! Qualsevol veí/ïna de Massamagrell podrà participar per a decidir les llistes de Compromís a les Corts. Perquè fem i practiquem la política oberta!

En la web http://compromis.net/primaries pots omplir el formulari per a inscriure’t i participar. Només et demanem un parell de requisits: voler un #CanviValencià en favor de les persones i tindre més de setze anys i molta il·lusió per a compartir. ;)

En la mateixa web podràs trobar tota la informació referida al procés de Primàries. També tens el correu primaries@compromis.net, el Twitter @CompromisPRM i el Facebook Primàries Compromís per a estar al dia de tota l’actualitat i poder preguntar sobre els dubtes que tingues.

Recorda que tens del 4 de desembre al 21 de gener per a inscriure’t al cens per a votar. Ara bé, en cas de ser militant o simpatitzant registrat de Compromís no cal que et tornes a inscriure, ja formes part del cens de Primàries.

D’altra banda, del 4 al 12 de desembre pots formalitzar la teua candidatura si vols presentar-te. Les votacions seran del 28 al 30 de gener per internet i el 31 de gener de manera presencial en les meses electorals que s’habilitaran.

Comparteix, debat, actua, difon i practica la política oberta! Fem #PrimàriesCompromís!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *