Presentació del llibre ‘Pobles abandonats de la Península Ibèrica’

10805612_10203675767358952_3307669451455366609_nEl dia 12 de desembre presentàrem en el tercer pis del Centre Cultural de Massamagrell, a les 19:15 hores, el nou llibre de l’autor Agustí Hernàndez Pobles abandonats de la Península Ibèrica. 

Agustí Hernàndez diu: “Iniciem una nova aventura, que ha de donar lloc al llibre en crowdfunding o micromecenatge Pobles abandonats de la Península Ibèrica, el qual està previst que isca a finals de novembre o principis de desembre d’enguany. Una ampliació de l’anterior llibre, Pobles valencians abandonats, que ara repassarà diversos nuclis de població deshabitats de la península ibèrica, o alguns que després d’abandonats ara han reviscolat, siga perquè han canviat d’ús, han sigut tornats als antics propietaris, ara s’han fet atractius, tenen un ús agrícola, o altres motius”

poblesabandonats2

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *