Morera: “El que ha de fer Fabra és reclamar a Rajoy els 25.000 milions d’euros que l’Estat deu al poble valencià”

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha reclamat a Fabra contundència per a exigir el deute històric que l’Estat té amb el poble valencià, tot aprofitant la visita que Mariano Rajoy té prevista aquest dissabte a València per a presentar la candidatura de Rita Barberà.

Per al portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, “el president Fabra té l’obligació de defensar els nostres interessos i de reclamar els vint-i-cinc mil milions d’euros -catorze mil milions en infrafinançament més onze mil milions de menys en inversions per càpita- amb els quals l’Estat espanyol discrimina i empobrix el poble valencià”.

Per al diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “serà vergonyós que mentre Monago es planta davant de Rajoy per a demanar el deute històric d’Extremadura, malgrat que és una comunitat autònoma generosament subsidiada per les polítiques de l’Estat espanyol, Fabra continue impassible durant la visita de Rajoy a València i siga submís al seu partit tot desoint les necessitats del poble valencià”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *