‘Joventut i renovació’ és el que vol transmetre la nova candidatura de Compromís per Massamagrell per a les pròximes eleccions locals

Joventut i renovació”, segons els seus components, és el que vol transmetre la nova candidatura que Compromís per Massamagrell acaba de presentar de cara a les pròximes eleccions locals. 

En paraules de Pablo Bellver Moret, ocupant del segon lloc, tenim en les nostres mans loportunitat de recuperar el benestar per a les persones, amb polítiques justes, meditades i efectives, en definitiva, volem fer un poble per a la gent i amb la gent. Pablo, de vint anys, és estudiant de Ciències Polítiques i Administració Pública, activista en moviments estudiantils i fortament compromés amb la cultura valenciana. El seu perfil jove donarà una altra perspectiva dins de l’ajuntament i aportarà noves polítiques destinades als joves: una formació de qualitat, dret a un habitatge digne, accés al mercat laboral, igualtat doportunitats, en definitiva, mesures perquè la gent jove no tinga la necessitat danar-sen a lestranger. A més, Pablo està fortament compromés amb la transparència, anem a obrir les portes i finestres de lajuntament per a ventilar-lo danys de foscor, lajuntament ha de ser de cristall, nosaltres el farem així, no tenim una altra manera dentendre la política

Juntament amb Pablo, en tercer lloc es troba Sabrina León Granell, qui ha dit: “Vull aportar una nova manera de gestionar la política local, més igualitària tant en el gènere com amb la posició social de les persones. Sabrina és una emprenedora graduada en Relacions Laborals i Recursos Humans. Compromesa amb laplicació dels drets laborals i preocupada per la igualtat entre homes i dones, vol donar un aire fresc a les polítiques municipals sobre les dones i digualtat. Així mateix, combina el seu treball com a autònoma recuperant la indumentària tradicional amb la participació activa en moviments socials per la promoció de la cultura i les tradicions valencianes, ja que forma part dassociacions i té una llarga trajectòria en el món faller.

Tots dos, Pablo i Sabrina, són noves incorporacions a les llistes de Compromís, tots dos representen l’aire nou que tant necessita la política.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *