Concert de Miquel Gil + Pep Botifarra i Funkowsky

Aforament complet és el que va haver-hi el passat diumenge, 3 de febrer, en el concert de Pep “Botifarra” i Miquel Gil, més el grup local Funkowsky, amb motiu de l’homenatge al grup valencià Al Tall, que recentment ha anunciat la seua retirada dels escenaris.

El concert estava organitzat pel Bloc-Compromís de Massamagrell i l’entrada era gratuïta. En l’acte eren presents Joan Baldoví, diputat de Compromís a les Corts Generals, i Enric Morera, secretari general del Bloc i síndic de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes.

En l’obertura de l’acte una portaveu del grup Bloc-Compromís de Massamagrell va mostrar el seu suport a la cultura valenciana. La portaveu va assenyalar: «Música valenciana per als valencians». La presentació general va estar conduïda per la periodista Amàlia Garrigós, recentment acomiadada de Radiotelevisió Valenciana.

Pep “Botifarra” i Miquel Gil van presentar el seu espectacle Nus. Es tracta d’una actuació oberta i interactiva, amb la qual van saber crear una gran complicitat amb el públic que omplia de gom a gom la sala. També van interpretar en l’homenatge a Al Tall la cançó d’este grup històric Lladres que entreu per Almansa. Després de la cançó es va produir un moment molt emotiu quan Manolo Miralles i Vicent Torrent, membres permanents del grup homenatjat, es van unir a la cançó i tots junts entonaren les veus de «… lladres que entreu per Almansa no sou lladres de saqueig, que ens poseu la cova en casa i des d’ella governeu». L’auditori va respondre amb un llarg aplaudiment, que va durar fins i tot després que Manolo i Vicent ja havien baixat de l’escenari.

El tancament del concert el va fer el grup local Funkowsky, que actualment estan gravant el seu segon disc. La seua música és una barreja d’influències que van des del funk al rock, passant pel hip-hop i el reggae.

El moment graciós de la nit va estar protagonitzat pels components del Bloc-Compromís local, que van sortejar un lot de llibres i cedés traient les paperetes d’un sobre ben gran com a crítica a la recent notícia apareguda en premsa sobre els possibles sobresous a càrrecs polítics del Partit Popular.

Adjuntem l’enllaç del blog d’Amàlia Garrigós

http://alta-fidelitat.blogspot.com.es/2013/02/el-nus-de-les-complicitats.html

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *