COMUNICAT OFICIAL:

Després de dies de negociacions, volem informar que després del resultat de les eleccions, finalment no ha sigut possible que Massamagrell tinga un govern de progrés els pròxims 4 anys.

Compromís per Massamagrell va arribar a un acord amb el PSOE, amb voluntat ferma de tindre un govern transformador d’esquerres. Aquest acord, li’l vam traslladar conjuntament a Veïns.

Aquest era un acord programàtic comú, amb 5 eixos centrals: Potenciar el manteniment urbà, les infraestructures verdes, el desenvolupament de la ciutadania, el recolzament al nostre comerç i empreses locals i l’urbanisme i la sostenibilitat.

A més a més, oferia un repartiment de l’alcaldia entre PSOE i Veïns, 2 anys per a cadascú així com l’acceptació total de les regidories demandades pel partit independent.

En Compromís ho teníem clar, l’esquerra hem intentat formar un govern de progrés i el més estable numèricament possible. Per desgràcia el partit de Veïns ha decidit hui finalment fer-li costat a les dretes de PP i VOX.

Massamagrell enceta 4 anys d’incertesa i un gir extrem cap a la dreta al nostre Ajuntament. Per la nostra part, tractarem de fer una oposició constructiva pel bé de tots els veïns i veïnes de Massamagrell.

Per últim, agrair a totes les persones que s’han interessat aquestes setmanes per nosaltres i pel poble i per descomptat a totes les persones que van participar en la campanya.

Gràcies i Compromís!💛