BON DIA A TOTES I A TOTS, Benvinguts nous regidors.. antics companys.
Primer de tot agrair a tots el ciutadans que participaren en les darreres eleccions i en especial al 1037 que han donat suport a la candidatura presentada per Compromís i que vaig tindre el gran orgull de encapçalar.
Ens haguera agradat que els dos regidors que hem obtingut hagueren segut part de un govern progressista a Massamagrell, i així ho hem intentat fins a ultima hora, però nosaltres no hem tengut la clau i qui la tenia s’ha decantat per altra classe de govern
Compromís estarà fent una oposició responsable i vigilarem per que no es retrocedeisca ni un mil·límetre. Treballarem i lluitarem per a no pedre ni un dels drets que hem adquirit els valencians i les valencianes.
Volem un poble millor i des de l’oposició farem el possible per a que així siga, seguint en contacte en la gent i treballant en el nou equip de govern que ens trobarà en totes aquelles coses que siguen bones per al municipi , però no ho dubteu que serem molt ferms defensant els interessos de la gent de Massamagrell.
Volem un poble inclusiu i igualitari, respectuós amb el medi ambient, habitable i net, participatiu i centrat en les persones i on les necessitats de tots els veïns i veïnes estiguin garantides.

Per acabar el grup municipal Compromís, vol donar l’enhorabona al nou equip de govern i a la nova alcaldessa Pilar.
Sort i encerts